Topic outline

 • Tervetuloa tutustumaan Amiedun WebOpeen!

  Hei! Tervetuloa kokeilemaan Amiedun WebOpea. Alta löydät kursseille tyypillisiä materiaaleja kuten tekstimateriaaleja, videoita, harjoituksia, testejä sekä lopputodistuksen. Tämä pieni esimerkkikurssi on kuitenkin vain pintaraapaisu oppimisympäristön koko valikoimasta.

  Opi uutta silloin, kun sinulle sopii. Amiedun WebOpen avulla voit edetä itsellesi sopivalla tahdilla: kerrata niin monta kertaa, kuin haluat – tai hypätä jo tuttujen asioiden yli.

  • Luettava koulutusmateriaali

   Oletko sellainen oppija joka sisäistää asian parhaiten lukemalla perinteiseen tapaan? Tästä löydät perinteisen käyttöohjeen ohjelman tärkeimpiin toimintoihin. Voit lukea sen suoraan tietokoneella tai tehdä siitä tulosteen perinteisempää lukemista varten.

  • Katso videoita ja tee harjoituksia

   Tärkeiden taitojen oppiminen on nyt helppoa ja motivoivaa. Tutustu helppoon tapaan oppia ICT-ohjelmistojen käyttöä! Alla on pieni näyte laajasta kurssivalikoimastamme, tutustu siihen rauhassa.


   Suosittelemme suurentamaan videot koko ruudun kokoisiksi!

  • Mitä seuraavaksi

   Kun olet käynyt kurssin läpi ja suorittanut siihen liittyvät tehtävät ja kokeen, voimme onnitella sinua ja saat todistuksen, toivottavasti opit paljon uutta asiaa. Voit seuraavana edetä uusiin kursseihin tai testata osaamisesi kurssin loppukokeella.

   Huom! Jotta voit tehdä testejä ja saada kurssitodistuksen, sinun pitää olla kirjautuneena sisään. Voit kirjautua sisään tai rekisteröityä ilmaiseksi täällä.