Tällä vinkkikurssilla tutustutaan Wistec Onlinen ominaisuuksiin ja niiden käyttöön. Aloita tällä jos et ole aiemmin opiskellut verkossa tai Wistec Onlinessa. Opit miten kirjautua sisään, miten selata ja läpikäydä kursseja, miten saada tukea chatista tai hakea juuri haluamasi asia hakutoiminnollla.

Onko käytössäsi Skype for Business-sovelluksen Mac-versio? Tässä kurssissa käydään tehokkaasti läpi sovellukset erot laajatoimisempaan Windows-versioon, sekä se miten Skypellä jutellaan, soitellaan ja kokoustetaan.

Windowsissa kaiken voi tehdä hiirellä, mutta joskus näppäimistöllä toimiminen on näppärämpää ja nopeampaa. Tutustu Windowsin hyödyllisimpiin pikanäppäinkomentoihin tässä verkkokurssissa.

Sway on Office 365-työkalu, jolla voit luoda suoraan verkkoon näyttäviä esityksenomaisia verkkosivuja. Tutustu sen käyttöön tässä lyhyessä koulutuksessa.

Windowsissa voit helposti kaapata kuvia koko näytöstä, kokonaisesta ikkunasta tai vain haluamastasi alueesta. Kuvat voi sitten liittää sopivaan ohjelmaan tai tallentaa kuvatiedostoina.

Tarvitsetko kuvia nettisivuillesi tai esityksiisi? Tässä pikakoulutuksessa opit mistä löydät ilmaisia kuvia joita voi vapaasti käyttää ja tutustut erilaisiin kuvien käytön lisensseihin.

Tämä koulutus tutustuttaa sinut Windowsin ohjelmaikkunoiden hallintaan. Tämä on aihepiiri jonka osaaminen voi säästää paljon aikaa ja hermoja kun päivittäinen tietokoneen käyttö muuttuu mukavammaksi. Opit mm. pitämään usean ohjelman ikkunat järjestyksessä ja vaihtamaan haluamaasi ohjelmaan nopeammin ja helpommin. 

Tiedostojen tehokäyttö SharePointin ja Office 365:n asiakirjakirjastojen kanssa. Opi hallitsemaan niitä paremmin.

Tämän vinkin avulla opit Skype for Businessin käyttöönoton ja tavallisimmat viestintätoiminnot Android-laitteellasi.

Eikö työkoneellasi ole ohjelmaa kuvankäsittelyyn ja et voi asentaa uusia ohjelmia? Opi käsittelemään kuvat pelkän Internet-selaimen avulla tässä lyhyessä verkkokurssissa.

Hyppyluettelot ovat näppärä ominaisuus Windows 7, 8 ja 10 käyttöjärjestelmissä. Harva kuitenkin hallitsee tästä huolimatta. Tehosta työskentelyäsi tutustumalla hyppyluetteloihin.